Tuesday, September 30, 2008

Monday, September 29, 2008

Sergei en Valya Boutenko in Nederland, 4 en 6 oktober


A.s. zaterdag 4 oktober en maandag 6 oktober geven Sergei and Valya Boutenko een workshop in Nederland. Sergei en Valya zijn in Amerika heel bekend. Het zijn de kinderen uit de beroemde Boutenko familie. Zij eten van kinds af aan al rauw en overwonnen ziektes zoals suikerziekte (Sergei) en astma (Valya). Hun ouders Victoria en Sergei Boutenko overwonnen door het eten van raw food respectievelijk hyperthyreoïdie en artritis en arrytmie (hartkwaal), oedeem en ernstig overgewicht.

In 1998 liepen zij de Pacific Crest Trial, een tocht van een half jaar van ruim 4000 kilometer. De tocht loopt van de Mexicaanse naar de Canadese grens. De familie leefde op rauwe voeding, aangevuld met wilde planten en voelde zich hier uitstekend bij. Tijdens deze tocht deden zij veel kennis op over de eetbare wilde planten die ze tegenkwamen.

Sergei en Valya hebben zo jong als ze zijn al meerdere boeken en DVD’s op hun naam staan. Tegenwoordig heeft Sergei zijn eigen bedrijf Harmony Hikes en organiseert hij wilde planten tochten (HarmonyHikes.com). Voor verdere informatie over de familie Boutenko kun je terecht op RawFamilie.com.

Bijeenkomsten:
Zaterdag 4 oktober in Maria Hoop , Limburg
Adidam Centrum
Annendaalderweg 10
Registratie 14.30
Presentatie 15.00 - 17.30

Maandag 6 oktober in de Roos in Amsterdam
P.C. Hooftstraat 183
Registratie 19.00
Presentatie 19.30 – 22.00

Dinsdag, woensdag of donderdag middag zal er een wilde planten tocht zijn, waarschijnlijk in het Vondelpark.
De informatie hierover volgt nog.

Een presentatie van ADIDAMSTERDAM & Raw Superfoods
Vooraf registreren € 30,00
of (als er plaats over is) ter plekke € 35,00
Om te registreren bel 0475 520114 (Nederlands) of 06-156-15401 (English)

Sunday, September 28, 2008

De onsterfelijke hamburger: Amerikaanse houdt al 12 jaar hamburger bij zich

Vandaag las ik het volgende berichtje op RaarMaarWaar.nl:

Amerikaanse houdt al 12 jaar hamburger bij zich

"Een hamburger van McDonalds is een stevige én onverwoestbare hap. Een Amerikaanse heeft er eentje al twaalf jaar in haar bezit en de hamburger ziet er na al die tijd nog verbazingwekkend goed uit. Karen Hanrahan, een voedingsspecialiste test de houdbaarheidsdatum van de hamburger. "De hamburger is een beetje uitgedroogd en ruikt een beetje raar, maar dat is alles. Je kan haast zeggen dat zo'n hamburger niet slecht kan worden." Ze is niet de eerste die een hamburger bewaart. In het Bionic Burger Museum worden verschillende hamburgers bewaard. Ze liggen er al negentien jaar en zien er nog prima uit."

Maar zeg nou zelf, 12 jaar voor een hamburger is toch niks. Ze zijn er al van 19 jaar oud.



Zouden wij er ook onsterfelijk van worden? Of toch liever zaden die ook duizenden jaren bewaard kunnen worden en .... hun levenskracht behouden.
Of zouden we een hamburger plant krijgen, als we de bionic burger in de grond stoppen? Let's try it!

Friday, September 26, 2008

Raw Food Academy, alle raw food informatie op één plaats


If Super Health is your desire come to the

Raw Food Academy

Where you will find:
• Exceptional coaching,
• A social community where you can meet other Raw Foodies
• Find recipes and crucial health information,
• Post your own articles and information,
• Discover a natural approach to correct illness,
• Discover our Kids Corner for kids and about kids,
• Hundreds of free videos for our community,
Daily updates, and so much more!

14 Day Trial Membership only $ 2.00 (€ 1,40)!

by Annet van Dorsser, MSc, Netherlands, Europe
info@rawfood.nl

Raw Food Works, compiled and edited by Diana Store

The work which has been in progress for the last two years is a collaboration between a number of leading raw food teachers and is unique because for the first time, there is a book which represents a consensus amongst a majority of teachers about what is the most effective approach to a raw food and indeed any diet.
The authors include Gabriel Cousens, Brian Clement, Victoria Boutenko, Viktoras Kulvinskas and Karen Knowler. Each have contributed to this 270 page volume of what actually WORKS regarding a healthy approach to diet and nutrition.
This is NOT a random collection of articles or a lot of the same information you will find in other raw food books. The information in RAW FOOD WORKS is comprehensive for newcomers as well as a must read for people who have been into this for years.
Soon for sale at RawSuperFoods.com.

Wednesday, September 24, 2008

Viktoras Kulvinskas over raw food in de winter




Vorige week heb ik Viktoras Kulvinskas en Katharine Clark geinterviewd op het Raw Spirit Festival in Sedona. Viktoras Kulvinslas wordt door velen als de vader van de moderne raw food beweging gezien. Het complete interview staat morgen op http://www.rawfoodacademy.com/, mijn nieuwe website.
Eén van de dingen die ik gevraagd heb, was "Wat doe je in de winter als je in een koud klimaat leeft en rauw wilt eten." Hier is het antwoord van Viktoras and Katharine.

Tuesday, September 23, 2008

David Wolfe over rauwe chocolade/cacao op het Raw Spirit Festival 2008



David Wolfe over zijn favoriete onderwerp rauwe chocolade/cacao op het Raw Spirit Festival 2008.
Zoals gebruikelijk weet hij het publiek weer heerlijk te entertainen door af en toe lekkere humor en rauwe chocolade repen het publiek in te slingeren ;-)

Monday, September 22, 2008

Viktoras Kulvinskas demonstreert Touch for Health (toegepaste kinesiologie)



Raw food expert Viktoras Kulvinskas laat zien hoe je Touch for Health (toegepaste kinesiologie of spiertesten) gebruikt om uit te testen wat goed voor je is. Je kunt deze methode gebruiken om voeding, supplementen, ideeën, relaties enz. te testen.

Ik gebruik de Touch for Health zelf al meer dan 30 jaar en het werkt altijd. Het is de moeite waard het eens te proberen. Je lichaam weet meer dan je denkt. Goede voeding is heel persoonlijk. Deze methode helpt je uit te vinden wat het beste voor jou is. Iedereen is tenslotte anders.

Wil je een persoonlijk consult waarin ik test of je op de goede weg bent? Stuur dan even een mailtje voor een afspraak (in Huizen, NH) naar info@rawfood.nl.

Thursday, September 18, 2008

Scott Huckabay's muziek op het Raw Spirit Festival 2008




Luister naar deze geweldige muziek van Scott Huckabay, gefilmd op het Raw Spirit Festival 2008 in Sedona, Arizona. Voor meer info en muziek kijk op www.ScottHuckabay.com.

"It's the soul expression of music I play that feeds my constant state of bliss. In the midst of it all, my hope is that I can help invoke creativity & inspiration in others throughout this beautiful planet!" SCOTT HUCKABAY

Scott Kalechstein zingt op het Raw Spirit Festival You've Gotta Cleanse



Vasten, reinigen, cleansing kan leuk zijn! Luister naar dit liedje van Scott Kalechstein, gefilmd op het Raw Spirit Festival 2008.

Scott Kaleichstein zingt op het Raw Spirit Festival "King of the Raw"



Scott Kaleichstein zingt "King of the Raw" op het Raw Spirit Festival in Sedona, een door hem zelf gemaakt lied voor het festival ;-)

Wednesday, September 17, 2008

Raw Sprit Festival 2008, Sedona, Arizona

Het is dinsdagavond in het vliegtuig van Phoenix naar Amsterdam, woensdagochtend in Nederland. Mijn oudste zoon Bram van 18 en ik zijn naar het Raw Spirit Festival in Sedona, Arizona geweest. Het was een onvergetelijke ervaring, the best ever.
Annet in Sedona

In het Sedona kwamen 5000 raw foodies vanuit de hele wereld drie dagen lang bij elkaar voor geweldige lezingen, “kook” demonstraties, muziek, gezelligheid, meditaties, dansen en heerlijk eten. Dit alles in de mooiste omgeving die ik ooit gezien heb: diep oranje-rode bergen, veel zon, prachtige zonsopgangen en zonsondergangen, volle maan en alleen maar blije, vrolijke en warme mensen.
Kortom: paradijs op aarde!

Fruit en groente mandala

Lisa en Laureen

Ik had me heel erg op het festival verheugd en terecht. Natuurlijk ben ik alle tijd die ik er was druk aan het filmen geweest. Ik heb ruim 12 uur film van Viktorak Kulvinskas, Mike Adams, David Wolfe en vele anderen. Ook heb ik interviews gedaan met Kevin en Annmarie Gianni en Viktoras Kulvinskas en Katharina Clark (Viktoras zijn vrouw). Dit was uniek om te doen. Naar mijn idee zijn het heel goede interviews geworden.
En last but not least zijn we op pad gegaan in de bergen van Sedona op zoek naar wilde planten, die we later op een hometrainer met blender tot smoothies hebben gefietst ;-) You won’t believe it!

De komende tijd ga ik heel veel op de website zetten. Hou hem dus goed in de gaten. Door je aan te melden voor de RSS feed rechts bovenaan deze pagina, kun je de website aan je startpagina toevoegen. Zo kun je meteen zien of er nieuwe video’s zijn.

Heel veel liefs, licht en warmte uit Sedona,
Annet

Sunday, September 7, 2008

Raw food expert David Wolfe in Amsterdam op 1 & 2 Nov. 08

Raw food evenement in Amsterdam op 1 & 2 Nov. 08

Zondag 2 november geeft Raw food expert David Wolfe een lezing in de Muiderkerk te Amsterdam. De avond er vóór, zaterdag 1 november is David Wolfe als eregast aanwezig tijdens een superfood diner en de Chocolate Club party.

David Wolfe

David Wolfe heeft meerdere boeken geschreven en geeft wereldwijd lezingen en retraites over supervoeding, rawfood en een natuurlijke levensstijl. Zijn twee voornaamste motto's zijn: 'Heb de Beste Dag Ooit' en 'Je bent wat je eet'. Onderwerpen die tijdens zijn lezing aan bod komen zijn: rauwe chocolade, supervoeding, ‘The Best Day Ever’, gezondheid en totale genezing.

Data

Zaterdag 1 november: David Wolfe bij de Chocolate Club. Er is een uitgebreid Superfood Diner voor 30 personen van 18.00 tot 20.00 uur. De Chocolate Club party opent om 18:30 en begint om 19.00 uur met een meditatie concert van een uur. De introductie lezing van David Wolfe is rond 21:00 met daarna de party. De avond eindigt om 1.00 uur. Adres: 1e Rozendwarsstraat 10, Amsterdam

Zondag 2 November: lezing David Wolfe in Muiderkerk, inclusief superfood dranken en hapjes. De deuren gaan om 13:15 open en de lezing duurt van 14:00-19:00. Er is een uitgebreid assortiment superfoods, informatie en produkten beschikbaar. Adres: Linnaeusstraat 37, Amsterdam.

Reserveren

De voorverkoop prijs voor het seminar zondag is € 65,- inclusief superfood dranken en snacks. Let op: na 15 sept en aan de deur is de prijs € 85,-.
Het Chocolate Club feest zaterdag kost € 15,- (inclusief meditatie concert en introductie lezing door Wolfe). Het feest & diner kosten € 88,-.
Meer informatie e-mail contact@mastercareshop.nl of bel 020-4360230.

Monday, September 1, 2008

Keung Man en Prof. Martijn Katan op Radio 1


Vandaag was er een leuk interview over raw food op radio 1 met Keung Man en professor Martijn Katan. Het aantal raw foodies in Nederland groeit snel. Luister naar dit interview via onderstaande link.

http://www.radio1.nl/contents/1230-rauw-eten-in-opkomst