Sunday, August 16, 2009

Nieuw! 30-dagen Sappen Programma door drs. Annet van Dorsser

Het nieuwe 30-dagen Sappen Programma is klaar!

En ... ik kan dit nieuwe programma van harte aanbevelen, niet omdat ik het toevallig geschreven heb, maar omdat verse sappen zo ontzettend lekker en gezond zijn ;-)

Door elke dag vers geperste sappen te drinken naast je dagelijks eten, kun je heel snel je conditie verbeteren en zo nodig een paar kilo afvallen. Het dagelijks drinken van verse sappen is de makkelijkste, lekkerste en goedkoopste manier om aan je gezondheid te werken.

Omdat ik verse sappen zo enorm belangrijk vindt voor een goeie gezondheid en er zo weinig informatie over te vinden is, heb ik dit zeer complete nieuwe programma geschreven, waarin je een goed overzicht krijgt van alle mogelijkheden met verse sappen.

Dertig dagen lang krijg je elke dag een email met lekkere recepten, veel informatie en leuke video's. Deze opzet werkt heel inspirerend en het is dan ook de bedoeling dat je na deze 30 dagen zo vertrouwd bent met verse sappen, dat je het maken ervan een gewoonte wordt die je nooit meer kwijt wilt, gewoon omdat je je er zo goed bij voelt en het zo lekker is.

Omdat het programma nieuw is en omdat ik graag wil dat zoveel mogelijk mensen deze waardevolle informatie ontvangen, geldt er in de maand augustus een speciale introductieaanbieding.

Kijk voor meer informatie over dit programma en de aanbieding op http://www.rawfood.nl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=23&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=115 of http://www.rawfood.nl/.

Op je gezondheid!
Annet van Dorsser
http://www.rawfood.nl/

No comments: