Friday, January 29, 2010

Lezing Victoria Boutenko in Amsterdam op 20 maart 2010!

Op zaterdag 20 maart komt Victoria Boutenko, de auteur van “Green for Life” naar Nederland om een lezing over groene smoothies te geven. Victoria is heel bekend in de raw food wereld en haar lezingen in Amerika trekken altijd volle zalen.

De lezing in Nederland, die wordt gehouden bij Unlimited Health in Amsterdam, heeft als titel “The Miracle of Greens”. Victoria vertelt over haar eigen uitvinding, groene smoothies, en zal uitleggen waarom groene bladgroenten zo belangrijk zijn voor onze gezondheid. Ook zal ze je laten zien hoe je thuis zelf heel gemakkelijk en snel groene smoothies kunt maken en zal ze je er eentje laten proeven.

Kaarten voor deze unieke lezing zijn te bestellen via

http://www.rawfood.nl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=28&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=112

Als je online een kaartje bestelt, krijg je er bovendien een gratis e-boekje over groene smoothies bij cadeau, zodat je direct thuis aan de slag kunt.

Het aantal plaatsen voor deze lezing is beperkt en de belangstelling groot, dus wees er snel bij als je een kaartje wilt hebben.


P.S. Het e-boek "Raw Food in de Winter" is nog tot en met a.s. maandag 1 februari in de aanbieding.
Wil je ook in de winter succesvol rauw eten, dan is dit leerzame e-boek vol winterrecepten zeker een aanrader.


No comments: