Heb je wel eens geprobeerd om elke dag meer verse groente en fruit binnen te krijgen door zelf geperste sappen te drinken?
Wij doen het hier thuis elke dag en ik mis het echt, als we het een keertje overslaan.
Op het ogenblik komen overal de wilde plantjes weer boven de grond uit.
Deze week heb ik vers sap gemaakt met paardenbloemblad, brandnetel en zelfs gewoon gras.
De Versapers slowjuicer die ik hiervoor gebruik, doet dat allemaal uitstekend.
Voor gewoon gras is het wel belangrijk dat je het gras eerst in korte stukjes van ongeveer 10 cm breekt voor je het in de juicer doet.
Het 30-dagen Sappen Programma is erg leuk als je meer informatie over zelf sappen maken wil hebben. Hierin leer je in 30 dagelijkse emails wat je allemaal voor verse sappen kunt maken van fruit, groente, wilde planten, kiemen, verse kruiden en superfoods. Zeker in combinatie met de Versapers is dit programma erg leuk, maar je kunt het natuurlijk ook uitstekend doen als je al een goeie sapcentrifuge of slowjuicer hebt staan. Zie http://www.rawfood.nl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=23&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=115&vmcchk=1&Itemid=112
Stel je eens voor wat je allemaal kon doen als je meer energie had. Omdat ik uit ervaring weet, dat je makkelijk en snel meer energie kunt krijgen door dagelijks verse sappen te maken, raad ik je het volgende aan:
- Verander niets aan je voeding en levensstijl
- Voeg een aantal glazen vers sap per dag toe, waaronder vooral ook sap van verse bladgroenten
- Doe dit tenminste 2 weken lang elke dag
- En … laat me weten, wat de resultaten zijn
En … denk ook eens aan je familie, kinderen en vrienden. Lekkere sapjes gaan er altijd in en zijn natuurlijk veel gezonder dan alle pakken en flessen die je kunt kopen.
Veel succes!
Annet van Dorsser
www.RawFood.nl
P.S. Kijk voor de speciale aanbieding van het 30-dagen Sappen Programma op
http://www.rawfood.nl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=23&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=115&vmcchk=1&Itemid=112
No comments:
Post a Comment