Friday, June 20, 2008

Rawfood zomerrecept vruchtenpunch op basis van druivensap


Heb je een feestje of bijzondere gelegenheid, dan is deze vruchtenpunch op basis van druivensap (dus zonder alcohol) altijd erg lekker. Je kunt hem natuurlijk ook met rode wijn (is rauw) maken of met half druivensap en half wijn.

Ingrediënten:
2 liter druivensap (vers geperst of uit een fles of pak)
1 liter goede kwaliteit water
sap van ½ citroen
2 bananen
1 sinaasappel
1 bakje aardbeien
een trosje druiven (ongeveer 250 gram)
8 blaadjes verse munt
Je kunt ook ander fruit gebruiken zoals kiwi, appel, peer, mango, bramen, frambozen, bosbessen, rode bessen of ananas.

Bereiding:
Snijd het fruit in kleine stukjes en de druiven doormidden. Doe alles samen in een grote kan of schaal en roer het even goed door. Laat de punch een paar uur trekken in (mijn geheime ingrediënt) de zon!
Even doorroeren voor het serveren.

Je kunt de punch serveren in mooie glazen met een plakje citroen of limoen op de rand van het glas ter decoratie.
Zie http://rawfoodsuccess.blogspot.com/2008/03/knife-skills-in-jennas-healthy-kitchen.html

Enjoy!

No comments: