Friday, March 27, 2009

Sungazing, solar healing, zonnekijken, zonnestaren met HRM

Sungazing, solar healing, zonnekijken, zonnestaren met HRM

In mei komt HRM naar Nederland en België. Hij geeft dan meerdere lezingen en zelfs een unieke weekend workshop in Overijssel (in het Engels). Kijk voor meer informatie, de exacte data en de kaartverkoop op http://www.rawfood.nl/.

HRM, Hira Ratan Manek, een 'zonnemens' uit Calicut (Kerala, India), heeft bewezen dat op een veilige manier naar de zon kijken de hersencapaciteit kan vergroten en mentale en emotionele rust brengen. Het helpt bij het genezen van fysieke kwalen en ziektes, terwijl het zorgt voor meer energie. Uiteindelijk zorgt deze techniek zelfs voor een verminderde behoefte aan vast voedsel.

Het 'sungazing' of zonnekijken is een eeuwenoude techniek die al door de Grieken, Egyptenaren en Indianen werd gebruikt. HRM was van jongs af aan al gefascineerd door de helende kracht van de zon en toen hij met pensioen ging (hij was ingenieur maar werkte in de export van kruiden) heeft hij deze techniek herontdekt door een intensieve studie van de oude culturele gebruiken.

Het is een techniek die voor iedereen haalbaar is en verouderingsprocessen omkeert. Hersenen, hypofyse en ander vitale organen groeien en worden sterker in plaats van af te takelen. Heb je zin een vernieuwde relatie aan te gaan met de zon, kom dan naar deze lezing en haal meer kwaliteiten uit jezelf!

Zonder de werking van de Zon op Moeder Aarde zou hier niets groeien, dus waarom niet eens proberen deze techniek mee te beleven? Iedereen is van harte welkom!

Lezingen HRM (Engels)
18 mei 19.00 uur Centrum de Roos, Amsterdam
21 mei 19.00 uur Centrum Padme, Elshof, tussen Zwolle en Deventer
23 mei 19.00 uur Centrum Padme, Elshof, tussen Zwolle en Deventer

Hemelvaart weekend met HRM (Engels)
21 mei 13.00 uur t/m 24 mei 11.00 uur Centrum Padme, Elshof, tussen Zwolle en Deventer

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op http://www.rawfood.nl/.

No comments: