Tuesday, June 9, 2009

Raw Food Weekend, 11 t/m 13 september 2009, Elshof (Overijssel)

Samen buiten eten aan de lange tafel.


De lekkerste lijnzaadcrackers. Rawfood is meer dan sla en groente .... ;-)

Wil je in één weekend alles leren over raw food, kom dan van 11 tot 13 september 2009 naar het Raw Food Weekend in Elshof. Dit is alweer het derde weekend dat we dit jaar organiseren. De eerste twee waren een geweldig succes en er was alweer veel vraag naar een nieuw weekend.

De weekenden worden gegeven op de mooie boerderij van Dick en Jolanda van Centrum Padmé in het landelijke Elshof (tussen Deventer en Zwolle). Je kunt er heerlijk buiten zijn, genieten van de rust, samen buiten eten aan de lange tafel en bij het kampvuur de zonsondergang bekijken.

Tijdens het weekend leer je dat voeding heel persoonlijk is. De ideale voeding is voor iedereen anders. We helpen je een goeie balans voor jou te vinden. Verder geeft Dick dagelijks Dru yoga en helpt Jolanda je om je ervaringen een plek te geven door middel van creativiteit. De kunstwerken die hieruit voorkomen zijn rondom verbluffend.

Raw food kok Bart verwent je tijdens het weekend met de heerlijkste creaties, van de meest gourmet raw food maaltijden tot simpele salades. Wie het leuk vindt, kan hem helpen in de keuken en zo de fijne kneepjes van het vak leren.

Kortom een weekend om veel inspiratie op te doen en je weer helemaal op te laden voor komende winter. Veel deelnemers houden na afloop contact, wat je de nodige steun kan geven om na dit weekend lekker door te gaan. Het blijkt dat veel mensen hier erg blij mee zijn, weer eenmaal terug in het dagelijks leven.

Kijk voor meer informatie over dit weekend op http://www.rawfood.nl/.

Het uitzicht 's in Elshof, avonds samen aan de lange tafel.

No comments: