Monday, January 19, 2009

Gezond afvallen met raw food – Bereik makkelijk en snel je ideale gewicht

Was het één van je goeie voornemens om af te vallen?
Gaat het al de goede kant op of mis je toch weer de nodige motivatie en/of begeleiding?
Misschien kan ons nieuwe programma "Afvallen met Raw Food" je dan net dat steuntje in de rug geven om dit keer wel succesvol te zijn en binnen de korte keren van de weegschaal je beste vriendje te maken.

Wist je dat duizenden mensen met het grootste gemak tientallen kilo’s of zelfs honderd kilo zijn afgevallen met het raw food dieet en dit zonder enige moeite of honger?
Afvallen is helemaal niet moeilijk als je weet hoe je het gezond kunt doen. Het is zelf makkelijker dan te zwaar blijven. Je gevoel van eigenwaarde komt terug, je krijgt meer energie en je gaat er steeds mooier uitzien.

De meeste diëten gaan er vanuit dat je minder moet eten als je af wilt vallen. Dit dieet, als je het zo al kunt noemen, is anders. Door gewoon gezond te eten zoals iedereen vroeger deed vliegen de overtollige kilo’s er vanzelf af. Omdat je de goeie voedingsstoffen binnenkrijgt, verdwijnt je hongergevoel al na een dag. Dat hongergevoel bij veel diëten is namelijk alleen maar een seintje van je lichaam: “Hé, ik krijg niet wat ik nodig heb en wil meer”. Als je wel krijgt wat je nodig hebt, zal je lichaam vanzelf ophouden om meer voeding te vragen. Afvallen wordt dan heel gemakkelijk en leuk.

Bovendien is de meeste voeding in het raw food dieet heel waterrijk. Ook dit is een reden waarom je heel veel op een dag kunt eten en toch afvalt.
Kortom, ben je nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte gehouden worden van ons nieuwe programma om op een makkelijke en snelle manier je ideale gewicht te bereiken, vul dan hieronder je naam en email adres in. We sturen je dan zo snel mogelijk meer informatie.

Vul hieronder je naam en email adres in en we sturen je geheel vrijblijvend de informatie over ons nieuwe programma "Afvallen met Raw Food", zodra het klaar is.


Naam:
Email:
CNN: Angela Stokes verloor de helft van haar lichaamsgewicht (73 kilo) met een raw food dieet.

Philip McClusky is nu 90 kilo afgevallen met een raw food dieet. (Op het filmpje was het nog 57 kilo).

No comments: