Monday, May 11, 2009

Sungazing met HRM in Amsterdam en Elshof (OV) - solar healing, zonnekijken





Lezingen sungazing, solar healing of "leven op zonlicht" met Hira Ratan Manek (HRM)

Heb je ooit gehoord van solar healing, sungazing, zonnekijken of zonnestaren? Dit is een heel oude techniek die al door de Egyptenaren, Grieken, Jains en Indianen werd gebruikt, waarbij je op een veilige manier in de zon kijkt om je hersencapaciteit te vergroten, meer energie te krijgen en kwalen te genezen. Uiteindelijk kan deze techniek leiden tot minder of geen behoefte aan vast voedsel.

In de maand mei komt de bekende Indiase sungazer Hira Ratan Manek (HRM) naar Nederland en België om uitleg te geven over sungazing. HRM is in de 70 en van kinds af aan al geïnteresseerd in de kracht van de zon. Na een carrière als ingenieur heeft hij zich heel intensief met sungazing bezig gehouden. Het resultaat is dat hij nu al 13 jaar kan leven op alleen zonlicht en water. HRM is meerdere malen 24 uur per dag gevolgd door een team van wetenschappers, één keer zelfs 411 dagen. Het bleek dat hij echt nooit at en ondanks dat heel gezond en op een normaal gewicht bleef.

In de week rondom Hemelvaart organiseert RawFood.nl in samenwerking met centrum Padmé een aantal sungazing evenementen met HRM, waarin we bij mooi weer onder begeleiding van HRM ook echt gaan sungazen:

Maandagavond 18 mei in de Roos in Amsterdam, 19.00 tot 22.00 uur.
Klik
hier voor meer informatie en reserveringen.

Donderdagavond 21 mei (Hemelvaart) in Elshof, tussen Deventer en Zwolle, 19.00 tot 22.00 uur. Klik hier voor meer informatie en reserveringen.

Zaterdag 23 mei een dag met HRM in Elshof, tussen Deventer en Zwolle, van 14.00 tot 22.00 uur, inclusief simpele raw food maaltijd.
Klik
hier voor meer informatie en reserveringen.

Donderdag 21 t/m zondag 24 mei lang weekend met HRM in Elshof, tussen Deventer en Zwolle, voor wie dieper op alle aspecten van sungazing in wil gaan en er ook daadwerkelijk mee aan de slag wil.
Klik hier voor meer informatie en reserveringen.

De lezingen en dag met HRM zijn expres goedkoop gehouden (ook de hele dag is goedkoper geworden), zodat iedereen die interesse heeft kan komen. HRM wil zijn inzichten met zoveel mogelijk mensen delen. Het is heel bijzonder dat wij deze evenementen met hem kunnen organiseren en we hopen je op één ervan te mogen begroeten.
Mis deze unieke kans op een unieke ervaring niet, want iemand als HRM kom je niet elke dag tegen ;-)

Voor alle evenementen is nog plaats.


Klik hier voor meer informatie en video's van HRM.

No comments: