Monday, May 3, 2010

Het verschil tussen de Versapers en de Green Star slowjuicer

Heel vaak krijg ik de vraag wat het verschil is tussen de Versapers en de Green Star slowjuicer. Onderstaand filmpje van Matt Monarch and Angela Stokes geeft duidelijk een aantal verschillen weer.Een ander belangrijk aandachtspunt voor (slow)juicers is de hoeveelheid tijd die je nodig hebt om ze schoon te maken. Zo weet ik heel veel mensen die een prachtige juicer hebben staan, maar hem nooit gebruiken, omdat het 20 minuten kost om hem schoon te maken. Ik gebruik mijn Versapers elke dag, omdat het maar een paar minuten kost om de vijf onderdelen schoon te maken.Ook kun je de Versapers door zijn zelfreinigend systeem makkelijk tussendoor even schoonmaken door er een kan water doorheen te laten lopen.Mocht je een Versapers willen aanschaffen, dan geldt t/m 5 mei een mooie kortingsactie. Als je op www.Versapers.nl de code rfvsp04 invult, krijg je direct € 20,00 korting.

4 comments:

Bram said...

Wow, ik heb nog nooit iemand zo verkeerd met de greenstar zien werken. Dit is absoluut geen eerlijke vergelijking tussen de twee juicers. Er wordt zelfs in de video geknipt zodra de hurom vast loopt! (7:33) De versapers is trouwens een Hurom hu-100 en Hurom heeft al heel lang nieuwe modellen die veel beter werken zoals de HU-400.

gr, Bram

Bob said...

Ben het wel eens met de bovenstaande reactie! Bijvoorbeeld met de greenstar kun je selderij en alle andere groenten met lange vezels zo zonder ze in stukjes te snijden in de machine doen. Die verwererkt hij a la minuut. Bij de versapers moet je alles in stukjes snijden van 1 cm anders loopt hij vast en komt er geen sap meer uit. Dus de greenstar is iets langer schoonmaken maar je hoeft weer niet te snijden. Verder kun je de greenstar ook gewoon doorspoelen na gebruik, iets wat jij een zelfreinigende functie noemt?!? Het sap uit de greenstar is ook veel romiger, echt veel lekkerder nog!

Jolanda said...
This comment has been removed by the author.
Jolanda said...

Als je dit zo bekijkt dan zijn er volgens mij ook een stuk goedkopere machines die exact het zelfde doen. Ik zit te denken om een slowjuicer aan te schaffen via www.superjuicer.nl waar ze vanaf 179 euro te koop zijn en kwalitatief het zelfde lijken te zijn als de Versapers. Iemand ervaring met andere merken?