Tuesday, May 20, 2008

Raw food coaching programma: cursus en persoonlijke begeleiding

Binnenkort gaat het raw food coaching programma van start.
Dit programma is bedoeld voor iedereen die wil beginnen met raw food of zich er verder in wil verdiepen en/of persoonlijke begeleiding wil hebben. Het is een online programma van 21 dagen, vol waardevolle informatie en lekkere recepten.

Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a.:
- Hoe begin je met raw food
- Wat heb je voor boodschappen nodig en waar haal je die vandaan
- Hoe richt je je keuken in
- Welke voeding kun je beter vermijden
- Waar bestaat een raw food dieet uit
- Wat zijn superfoods en wat doe je ermee
- Welke wilde planten kun je eten
- Welke zaden kun je thuis kiemen en hoe eet je ze
- Wat doe je als je onderweg bent
- Hoe blijf je warm in de winter
- Hoe krijg je voldoende voedingsstoffen binnen
- Hoe kun je afvallen of aankomen
- Wat doe je als je gezondheidklachten hebt
- Wat doe je als je omgeving niet meewerkt
- Hoe introduceer je raw food bij kinderen

Dit is nog maar een klein gedeelte van de behandelde onderwerpen.
Hiernaast krijg je elke dag een aantal lekkere raw food recepten, zodat je vanaf de eerste dag gelijk aan de slag kunt.

Je kunt het programma gewoon via de email volgen en als je wilt uitbreiden met een persoonlijk consult, telefonische begeleiding of email support. De persoonlijke begeleiding zal voorlopig slechts voor een kleine groep beschikbaar zijn i.v.m. de tijd die ik daarvoor kan vrijmaken.

Ben je geïnteresseerd in het programma of wil je graag persoonlijke begeleiding, stuur dan een mailtje naar info@rawfood.nl. Dan krijg je als eerste de kans om je in te schrijven en om mee te doen aan de persoonlijke begeleiding.

Ik heb al een behoorlijke lijst met geïnteresseerden, dus als je serieus mee wilt doen, wacht dan niet te lang. Je krijgt binnenkort bericht en kunt dan alsnog besluiten of je wel of niet mee wilt doen.

Een fijne dag,
Annet van Dorsser
Voedingsdeskundige, pedagoog/psycholoog, herbalist en acupuncturist (lid NVA)

No comments: