Monday, January 28, 2008

Natuurlijk Afvallen met Rauwe Voeding (Rawfood)

Ben je te zwaar? Voel je je snel moe? Zou je willen sporten, maar heb je de energie niet? Voel je je goed, maar weeg je gewoon veel te veel? Heb je eetaanvallen, terwijl je af wilt vallen? Is je cholesterol te hoog? Of misschien je bloeddruk? Probeer je elke keer af te vallen, maar is het nooit blijvend?
Dan ben je hier op de goede plek.

Rauwe voeding kan je helpen om op een gezonde manier je ideale gewicht te bereiken. Afvallen is niet moeilijk. Je hebt alleen de juiste aanwijzingen nodig. Overgewicht heeft met gewoonten te maken, die je vaak je leven lang al hebt. Die gewoonten veranderen, daar gaat het om. Met de juiste informatie is succes verzekerd.

Stop met calorieën tellen. Het is niet langer nodig. Let in plaats daarvan op de voedingswaarde van dat wat je eet. Door het eten van natuurlijke voeding, rijk aan voedingsstoffen, wordt afvallen simpel. Via deze blog wil ik je de juiste inzichten geven, zodat je er zelf mee aan de gang kunt gaan.

Afvallen gebeurt vanzelf, als je naar de kwaliteit van je voeding gaat kijken in plaats van naar de kwantiteit (de hoeveelheid). Verander je aanpak en zie hoe je resultaten veranderen. Kennis en doorzettingsvermogen helpen je je doel te bereiken.

Voorjaar 2009 gaat ons nieuwe programma Afvallen met Raw Food van start, waarin we je alle benodigde hulp geven om succesvol af te vallen met raw food.

No comments: