Sunday, March 2, 2008

Brian en Anna Maria Clement in Nederland op 26 Maart

Diana Store van www.RawSuperFoods.nl is weer een geweldig rawfood evenement in Nederland aan het organiseren. Op woensdag 26 maart 2008 komen drs. Brian en Anna Maria Clement van het Hippocrates Health Institute in Florida naar Nederland om een lezing te geven. RauweVoeding.nl zal aanwezig zijn om het evenement te filmen.

Ben je geïnteresseerd in rawfood, mis deze lezing dan niet. Het Hippocrates Health Institute is destijds opgericht door Ann Wigmore, één van de grondleggers van het huidige rawfood gebeuren. Ik heb haar 25 jaar geleden opgezocht in het Hippocrates Health Institute, dat destijds in Boston gevestigd was.

De kennis van drs. Brian en Anna Maria Clement is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en eigen praktijk ervaring. Zij zullen in detail uitleggen wat het Hippocrates Health Institute de laatste 50 jaar heeft ontdekt. Het instituut doet klinisch onderzoek naar de rol van living foods bij het genezen van ziekten en het verlengen van het leven.
Het wordt een allesomvattende en toegankelijke lezing vol praktische tips om de principes in praktijk toe te passen. Er heerst veel verwarring op het gebied van gezonde voeding. Nadat je dit programma hebt bijgewoond, zal het je duidelijk zijn, wat goede voeding werkelijk is.

Er zal uitgebreid de tijd zijn om vragen te stellen, omdat de Clements geloven dat de reden van je komst, je persoonlijk voordeel is. Jouw vragen kunnen een inspiratie vormen voor anderen. Er is geen twijfel over mogelijk, je zult een ander persoon zijn aan het einde van deze bijeenkomst. Kom met een open hart en wees klaar om naar een volgende niveau te gaan.

Woensdag 26 maart 2008

Plaats: Muiderkerk, Linnaeusstraat 37, Amsterdam-Oost
(Tegenover de ingang van het Oosterpark, bij het Tropen Museum)
Tijd: 18:30 - 21:00
Toegang: 18 euro

Voor het reserveren van kaarten, kijk op www.rawsuperfoods.nl onder evenementen.

No comments: