Monday, March 31, 2008

Rawfood genas depressie, paniekaanvallen en arthritisRoger Haeske vertelt hier, hoe hij als adolescent 6½ jaar lang leed onder een depressie en paniek aanvallen. Op 27 jarige leeftijd kreeg hij bovendien arthritis.

Op een dag, na 6½ jaar duisternis ontdekte hij zijn persoonlijke “Foutain of Youth”. Binnen 24 uur veranderde hij van depressief naar een natuurlijke staat van gelukzaligheid. Onmiddellijk had hij geen paniek aanvallen en arthritis meer.

Elf jaar later, nu 40 jaar oud, heeft hij nog steeds geen arthritis en ziet er eerder uit als 20, dan als 40 jaar oud. Hij kan alles doen, wat hij ook als een tiener kon en heeft meer energie en enthousiasme dan een 7-jarige.

De belangrijkste reden van deze verandering was: anders eten. Rogers was zichzelf aan het vergiftigen, terwijl hij het niet wist. Het belangrijkste was, dat hij dat natuurlijk voedsel ging eten, zoals het gevonden wordt in de natuur.

Ons natuurlijke dieet bestaat uit rauwe vruchten, groenten en beperkte hoeveelheden vet voedsel, zoals noten, zaden en avocado’s. Toen Roger 50% rauw ging eten, verdween zijn depressie nog dezelfde dag. Later ontdekte hij, dat als hij het percentage rauwe voeding in zijn dieet verhoogde, hij zich nog blijer voelde.

Het rawfood dieet is de sleutel tot eeuwige jeugd, hoge energie niveaus, super blijdschap en een leven zonder ziekte.

No comments: