Monday, March 3, 2008

Chocolate Club, Rawfood Diners en Feesten in Amsterdam

“Hip to be Healthy, Cool to be Conscious”
Afgelopen zaterdag ben ik op bezoek geweest bij de Chocolate Club in Amsterdam, gewapend met mijn fototoestel en filmcamera. En … ik heb een geweldige avond gehad.
De Chocolate Club is een uniek initiatief van Mastercare. Elke eerste zaterdag van de maand wordt er een heerlijk haute cuisine rawfood diner geserveerd, bestaande uit drie gangen, dat liefdevol wordt klaar gemaakt.
Rawfood chef Jeramaya van Sterren serveert zijn verrukkelijke hoofdmaaltijd, die onder andere bestaat uit een courgette, gevuld met een verrassende noten-champion pastei.
Daarna kun je kiezen of je meedoet aan het spetterende dansfeest, compleet met DJ en live optredens, of dat je lekker blijft uitbuiken en relaxen in het café. In het café kun je de hele avond superfoods drankjes krijgen, zoals jonge Thaise kokosnoten, chocolademelk, E3 live drank, goji juice, verse tarwegras sap of kombucha champagne. Ook zijn er rawfood producten te koop.

Of je kunt bij Clyde een lekkere stoelmassage krijgen ....
Het concept van de Chocolate Club is uniek in de wereld. De slogan “Hip to be Healthy, Cool to be Conscious” is heel origineel. Rauwe voeding brengt leven, geeft spetterende energie, vergroot ons bewustzijn en brengt meer liefde in de wereld. Het is geweldig om mee te maken, hoe iedereen hier op zijn of haar unieke wijze mee bezig is en ervaringen te delen.

En dat rawfood energie geeft …. wordt bij de Chocolate Club wel duidelijk.
Voor reserveringen en informatie: contact@chocolateclub.nl.
Dance Street: http://www.dancestreet.net/, 1st Rozendwarsstraat 10, in the Jordaan, Amsterdam Centre.
Mastercare (internet) shop, raw food cafe: http://www.mastercare.nl/.
Chocolate Club Hyve: chocolateclub.hyves.n

No comments: